Dny otevřených dveří 2023

Dny otevřených dveří PřF proběhly v sobotu 21. 1. a v úterý 24. 1., a to jak v prostorách na Kotlářské, tak v univerzitním kampusu v Bohunicích. Pro uchazeče byly připraveny přednášky, stánky i exkurze na pracoviště.

2. 2. 2023

V rámci našeho oddělení bylo prezentováno studium ve dvou bakalářských programech. Garantem profesně orientovaného programu Lékařská genetika a molekulární diagnostika je doc. Kuglík, garantkou akademicky směrovaného programu Experimentální a molekulární biologie je prof. Veselská. Oba garanti prezentovali programy formou přednášek, zejména v dopoledních blocích byly přednáškové místnosti zaplněné do posledních míst. V sobotu přišlo do kampusu dle odhadů 420 uchazečů, v úterý pak dalších 195. Mladí studenti byli navíc nezřídka doprovázeni rodiči.

Druhý jmenovaný program je už od prvního ročníku členěn do specializací, které si uchazeči volí již v přihláškách. Proto byly v koridoru kampusu připravené stánky všech šesti specializací tak, aby si uchazeči udělali lepší představu o tom, kterými tématy se zabýváme. Za naše oddělení byly prezentovány specializace Biologie člověka, Buněčná biologie a Molekulární biologie a genetika.  

Zájem o programy UEB byl veliký.
Stánek specializace Biologie člověka
Stánek specializace Buněčná biologie
Stánek specializace Molekulární biologie a genetika, v pozadí stánek programu Lékařská genetika a molekulární diagnostika
Uchazeči u stánků

Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info